Condițiile de livrare în magazinul online Cactus.md

Livrarea produselor în Moldova

Calcularea costului de livrare se realizează automat la efectuarea comenzii prin coșul de cumpărături. Costul ține cont de regiunea în care se află cumpărătorul și de dimensiunile produsului.

Livrarea în Chișinău este gratuită pentru orice tip de produs dacă valoarea depășește 1000 de lei. Dacă valoarea totală a achiziției este mai mică de 1000 de lei, se percepe o taxă de livrare de 50 de lei. Dacă comanda este plasată până la ora 14:00, livrarea în Chișinău se va face în aceeași zi, iar dacă comanda este plasată după ora 14:00, veți primi produsul în ziua următoare până la prânz. În cazul în care doriți să primiți produsul cât mai curând posibil, vă rugăm să contactați operatorul, acesta va verifica disponibilitatea curierilor și vă va informa despre timpul minim de livrare al produsului. Comenzile primite în zilele de weekend (sâmbătă după-amiaza, duminică) vor fi procesate în ziua de luni în prima parte a zilei. De asemenea, este posibil să veniți să ridicați produsul personalmente de la adresa magazinului.

Atenție! Serviciul de livrare nu include deplasarea produsului în apartament, instalare și conectare, prezentarea caracteristicilor pentru consumatori și instruirea clientului.

Mai jos sunt prezentate tarifele pentru transportul pe etaj al articolelor de dimensiuni medii și mari.

Echipamentele de dimensiuni mici sunt livrate până la ușa clientului. Livrarea la etaj a echipamentelor de dimensiuni medii și mari (de la 20 kg până la 60 kg) implică o taxă de 150 lei pentru până la etajul 3 și o taxă suplimentară de 20 lei pentru fiecare etaj ulterior. Pentru asistența oferită curierului, clientul primește o reducere de 50% pentru serviciul de transport pe etaj.

Livrarea în regiunile Moldovei este contra cost pentru orice tip de produs și durează între 3 și 5 zile lucrătoare.

  • Mărfurile de dimensiuni mici (până la 25 kg, cum ar fi telefoanele, echipamentele mici de uz casnic și personal, laptopurile, echipamentele de calculatoare, saltelele gonflabile etc.) - începând de la 150 lei.
  • Produsele de dimensiuni medii (mașini de spălat, plite cu gaz, scaune de birou etc.) - începând de la 150 lei.
  • Produsele de dimensiuni mari (frigidere etc.) - 250 lei.


În cazul în care clientul a selectat mai mult de o poziție, costul de livrare se calculează după cum urmează:

  • Echipamentele de dimensiuni mici - indiferent de cantitate, prețul este fixat ca pentru o singură unitate.
  • Echipamentele de dimensiuni medii și mari - suma de livrare este calculată ca [prețul pentru "gabaritul" echipamentului] * [cantitatea].
  • Dacă în comandă există atât echipamente de dimensiuni mici, cât și de dimensiuni medii/mari, costurile lor se adună.

Ridicarea personalăiphone 13 pro в кишиневе и молдове cactus.md

КАК БЫСТРО Я СМОГУ ПОЛУЧИТЬ СВОЙ ЗАКАЗ?

În magazinul nostru-showroom, toate vânzările se efectuează cu cea mai mare viteză. Dacă produsul comandat trebuie transportat dintr-un alt depozit, acest lucru poate dura între treizeci de minute și trei ore. În orice caz, nu va trebui să așteptați mult timp. Programul de procesare a tuturor comenzilor primite este desfășurat în fiecare zi între orele 9:00 și 19:00, cu excepția zilei de duminică. Produsul poate fi achiziționat în aceeași zi.

În magazinul-showroom predomină vânzarea accesoriilor pentru telefoane mobile și computere. Nu veți putea achiziționa alte produse fără a avea o comandă prealabilă confirmată, deoarece în magazin se află doar comenzile pregătite pentru eliberare. Vă rugăm să plasați o comandă pe site și să așteptați confirmarea disponibilității produsului din partea operatorului, înainte de a vă deplasa pentru cumpărături.

Vă rugăm să rețineți că termenul maxim de păstrare a comenzii în magazinul cu ridicare personală este de 3 zile. După expirarea acestui termen, comanda va fi anulată. Vă rugăm să aveți acest lucru în vedere atunci când vă planificați ridicarea comenzii.

De asemenea, vă rugăm să rețineți că deschiderea ambalajului de fabrică al dispozitivelor și accesoriilor este permisă numai după efectuarea plății integrale.

Programul de lucru al magazinului:

2001, Chișinău, Strada Albişoara 4, ATRIUM, etaj 1, magazin "CACTUS"
Magazinul fizic funcționează în fiecare zi de la ora 10:00 până la ora 21:00.

Как к нам добратьсяLa primirea comenzii.

  • Verificarea conținutului total al comenzii și a fiecărui produs în parte, corectitudinea completării documentelor asociate.
  • Asigurați-vă că nu există daune mecanice vizibile pe produse.
  • Conectarea și verificarea funcționalității echipamentului se efectuează la cererea dvs., cu condiția să nu contravină instrucțiunilor de utilizare și să nu necesite lucrări suplimentare de pornire și ajustare. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a conecta și utiliza echipamentul!
  • În cazul în care nu aveți reclamații cu privire la produsul primit, veți plăti costul comenzii către curier și veți primi toate documentele necesare.


Acțiunile dumneavoastră în următoarele situații:


1. Dacă produsul livrat diferă de produsul comandat, trebuie să refuzați produsul până la momentul plății.
2. Dacă în timpul livrării produsului sunt identificate deficiențe exterioare (ambele, zgârieturi, lovituri, fisuri etc.), trebuie să refuzați produsul în momentul livrării, înainte de plata acestuia.
3. Dacă este afectată completarea comenzii pentru produsul comandat, trebuie să refuzați produsul în momentul livrării.

În toate situațiile menționate mai sus, plata serviciului de livrare nu se efectuează.

Dacă refuzul de a accepta produsul comandat nu este legat de completarea și aspectul exterior, dacă vi s-a livrat produsul exact pe care l-ați comandat, aspectul său exterior corespunde descrierii, ambalajul nu este deteriorat etc., adică refuzul produsului nu este din cauza Vânzătorului, în acest caz, serviciul de livrare efectuat este plătit.
Cactus Cactus
Колючки

Mai aveți întrebări?

Nu știți de ce documente este nevoie pentru a beneficia de un credit? Dacă livrăm marfă în sate? Modalitatea de livrare a mărfurilor în Bender și Tiraspol?
Позвоните нам
или оставьте свой номер и мы перезвоним