Contactele magazinului online cu livrare în Chișinău și în Moldova.

Lucrăm de luni până vineri, între orele 9:00 și 19:00. Sâmbăta, programul nostru este între 10:00 și 17:00, iar duminica acceptăm doar comenzi.

Magazin fizic

Открытие магазина cactus.md

Cel mai important obiectiv al magazinului nostru online este de a crea condiții convenabile pentru toți clienții noștri. De aceea, pentru confortul dumneavoastră, am deschis propriul nostru showroom-magazin, unde clienții noștri pot vedea în prealabil produsele pe care doresc să le comande. Vă invităm să veniți în magazinul nostru și să vă convingeți de calitatea fiecărui produs! Gama de produse este foarte diversificată, așa că, din păcate, nu toate produsele sunt expuse în showroom, deoarece acest lucru este pur și simplu imposibil! În acest magazin, ne-am străduit să prezentăm cele mai solicitate noutăți.

наушники и акссесуары cactus.md

De obicei, vizitatorii showroom-ului nostru devin clienți obișnuiți ai magazinului nostru online după ce se familiarizează cu noi și cu gama noastră de produse. De asemenea, magazinul nostru este un punct de ridicare a comenzilor, dar pentru aceasta este necesar să plasați comanda în prealabil pe site-ul nostru, iar managerul nostru vă va contacta și vă va spune când o puteți ridica. După inspectare, dacă nu vă place produsul, puteți să-l înlocuiți cu oricare altul.

iphone 13 pro в кишиневе и молдове cactus.md

КАК БЫСТРО Я СМОГУ ПОЛУЧИТЬ СВОЙ ЗАКАЗ?

Toate vânzările din magazinul showroom se desfășoară cu cea mai mare viteză. Dacă produsul este disponibil în stoc, managerul îl rezervă timp de 24 de ore. Dacă produsul comandat trebuie adus de pe alt depozit, acest proces poate dura între treizeci de minute și trei ore. În orice caz, nu va trebui să așteptați mult timp. Programul de procesare a tuturor comenzilor primite se efectuează în fiecare zi, de la 9:00 la 19:00, cu excepția zilei de duminică, iar produsul poate fi achiziționat în aceeași zi.

Как к нам добраться

Cactus Cactus
Колючки

Mai aveți întrebări?

Nu știți de ce documente este nevoie pentru a beneficia de un credit? Dacă livrăm marfă în sate? Modalitatea de livrare a mărfurilor în Bender și Tiraspol?
Позвоните нам
или оставьте свой номер и мы перезвоним