Codul produsului: 120632
ReduceriÎn rate 0%

Мasina de cafea Krups Nespresso Vertuo Next XN910N

4 332 lei
3 655 lei
Ați găsit mai ieftin?
Descriere și specificații

Masina de cafea Krups Vertuo Next Capsule în diferite dimensiuni, aparat de cafea pentru 5 băuturi, noua tehnologie Centrifusion, se încălzește în 30 secunde, negru mat, XN910.

Masina de cafea N10 Vertuo Next: savurați cafeaua la maxim cu Vertuo Next by Krups. Aparatul de cafea Vertuo Next de la Krups merge chiar mai departe. Dacă ești o persoană care adoră o ceașcă bună dimineața, un espresso după masă și o cafea lungă după-amiaza, aparatul de cafea Vertuo Next va fi partenerul tău fidel. Acoperă o gamă largă de stiluri de cafea cu cinci înălțimi reglabile pentru diferite dimensiuni de ceașcă, astfel încât să puteți decide unde doriți cafeaua și toate printr-o apăsare de buton. Bucurați-vă de aparatul de cafea Nespresso cu Vertuo Next by Krups, dar de data aceasta cu un nou sistem de procesare: tehnologia Centrifuzie. Datorită acestei metode, cafetiera citește codul de bare încorporat în fiecare capsulă și ajustează parametrii băuturii până la cel mai mic detaliu pentru a extrage cele mai prețioase comori stocate în fiecare capsulă. Acest lucru are ca rezultat rezultate optime indiferent de ce mărime de cafea alegeți. Aparatul de cafea este disponibil într-o gamă largă de culori, așa că nu vă va lăsa indiferent. Datorită acestei varietăți de culori, designul său se adaptează la nenumărate creații de bucătărie. În plus, economisește planeta, cu 54% din plastic reciclat pentru un viitor mai durabil. Pentru a merge și mai departe și a fi mereu la modă, aparatul de cafea este echipat cu Wi-Fi și Bluetooth, ceea ce vă permite să îl actualizați automat și vă oferi experiența perfectă zi după zi. Ne ne angajăm să vă ducem experiența cu cafea la noul nivel.

Masina de cafea este echipată cu Wi-Fi și Bluetooth.

Tavă de picurare reglabilă la 4 înălțimi diferite, potrivită pentru căni de diferite dimensiuni.

Aparatul espressor Nespresso Vertuo.

Se încălzește în 30 secunde.

  • Tip: cu capsule

  • Cafeaua întrebuințată: capsule

  • Putere: 1260 W

  • Volumul ibricului de cafea: 1.1 l

  • Indicatori: indicator de nivel al apei

  • Funcții: oprire automată

Recenzii0

Recenzii 0

despre Мasina de cafea Krups Nespresso Vertuo Next XN910N

Nimeni încă nu a scris o recenzie despre acest produs. Împărtășiți-vă experiența cu alții.
Arată mai multe
Scrie o recenzie
Livrare

Termeni de livrare

Мasina de cafea Krups Nespresso Vertuo Next XN910N

Livrare gratuită în raza municipiului Chișinău

Tehnica de dimensiui mici este livrată până la pragul clientului.
Dacă comanda a fost efectuată până la orele  15.00, atunci livrarea se va efectua în ceeași zi, dacă comanda a fost efectuată după orele 15.00, atunci livrarea se va efectua pe parcursul zilei următoare.

În zilele de sâmbătă funcționează doar servicul livrării în raza municipiului Chișinău. În zilele de sâmbătă, după orele 17:00 și în zilele de duminică doar primim comenzi, prelucrarea informației privind acestea se va efectua luni.

Livrare în raion 150 lei

Dacă comanda a fost efectuată până la orele 15.00, atunci produsul va fi livrat timp de 24 de ore, dacă comanda a fost făcută după orele 15.00 atunci produslul va fi livrat timp de 48 de ore. Cu condiția să nu fie zile de odihnă.

În zilele de sâmbătă se efectuează doar livrarea în raza municipiului Chișinău. Sâmbătă după orele 17:00 și duminica doar primim comenzi. Comenzile vor fi livrate luni.

Metode de plată


Cumpara  Мasina de cafea Krups Nespresso Vertuo Next XN910N

puteți alege modalitatea de achitare

Cash

Achitarea se efectuează în lei curierului, la primirea produsului.

În credit

După efectuarea comenzii vom confirma eliberarea creditului timp de 15 minute. Dvs. va trebui să ne expediați copia buletinului de identitate (ambele părți) și să așteptați curierul care vă va livara produsul.

Prin virament

După expedierea comenzii, veți primi la poștă factura de plată. Noi vom confirma prezența în stoc a produsului, și dvs. îl veți putea achita. Vom verifica transferul pe cont al banilor și vă vom expedia produsul împreună cu scrisoarea de trăsură. Contul este valabil trei zile bancare.

Cactus Cactus
Колючки

CONSULTAȚIE PRIVIND PRODUSUL

Dacă mai aveți întrebări privind produsul și posibilitățile de cumpărare ale acestuia, atunci adresați-le nouă. Managerii magazinului o să vă ajute cu plăcere.

Sunati
sau lasati numarul Dvs.